integratie.online

Heeft jouw bedrijf behoefte aan duurzame integratie, digitale bedrijfsprocessen, kostenreductie en snelle time to market? Dan is het tijd om te kiezen voor het online integratie platform van Benzo IT, geschikt voor ieder bedrijf!

integratie.online

Met integratie.online levert Benzo IT het complexe deel van uw infrastructuur, zodat u zich kunt focussen op uw primaire product. Daarmee worden uw kosten fors verlaagd en de time-to-market voor het lanceren van jouw nieuwe of verbeterde (digitale) diensten met maanden ingekort!

Het platform van integratie.online is gebaseerd op de open source software WSO2 Enterprise Integration. Deze software wordt veel gebruikt in grote bedrijven om Enterprise systemen aan elkaar te koppelen. De WSO2 software is zeer uitgebreid en daardoor te complex voor het midden en klein bedrijf. Omdat uw bedrijf wel dezelfde integratie problematiek heeft als grote bedrijven maakt Benzo IT deze software – inclusief de kennis – in cloud hosted vorm voor u beschikbaar. Hierdoor heeft u wel de voordelen, maar niet het beheer van deze complexe software.

WSO2 Enterprise Integrator is gebouwd om de integratie-uitdagingen aan te pakken waarmee moderne ondernemingen worden geconfronteerd. Het biedt een gecentraliseerde integratie middleware / ESB met data-integratie, procesintegratie en B2B-integratiemogelijkheden. Naast kortlopende, stateless integratiestromen, kan het worden gebruikt om langlopende, stateful bedrijfsprocessen te beheren. Het wordt ook geleverd met analyses voor uitgebreide bewaking en berichtenbemiddelingsmogelijkheden die kunnen worden gebruikt voor betrouwbare berichtenuitwisseling, en mogelijkheden om microservices uit te voeren voor uw integratiestromen.

Uniform platform met volledig open source en container-native, cloud-native mogelijkheden – verlaagt het risico op technologie-implementatie

Ondersteunt complexe integratiescenario’s – eenvoudig en snel geïmplementeerd, waardoor grote projecten worden versneld

Modellering van bedrijfsprocessen – helpt bij het implementeren en beheren van activiteitenstromen binnen servicegebaseerde architecturen

Werkwijze

Benzo IT werkt uw oplossing uit in drie heldere stappen. We beginnen met de analyse fase waarin wij uw vraag verder uitwerken; wat wilt u precies bereiken en wat is daarvoor de beste oplossing? Die vragen beantwoorden we samen met u. Daarna begint de bouwfase waarin uw oplossing wordt gerealiseerd, uiteraard wordt er uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat er in de laatste fase – de implementatie fase – niets fout gaat. In elke fase kijkt- en denkt u mee. Ook beslist u voor iedere fase of wij doorgaan of niet. Zo heeft u maximale controle.